Smartlog v3 » Morten Blinksbjerg Nielsen » Martin og Morten på afveje
Opret egen blog | Næste blog »

Morten Blinksbjerg Nielsen

Stud. kosmopolit

Martin og Morten på afveje

22. Aug 2007 14:14, mbn

Iført de nye ørkenstøvler drog jeg afsted sammen med Martin for at finde løberuter i diverse skove i området hvor vi bor. Efter vi havde udforsket området omkring Odense Havn, og planlagt nogle løberuter fik Martin en åbenbaring.

 - Hey Morten! Der er jo det der militære øvelsesområde i Højstrup. Der skal vi ud!

Selvfølgelig skulle vi det, og efter vi havde kørt lidt rundt på nogle stier fandt vi den mark hvor han mente at forhindringsbanen skulle ligge. Klokken var omkring 22, så vi kunne ikke se banen, og at Martin sad og lyste ud af vinduet med en lommelygte hjalp heller ikke. Jeg bakkede lidt rundt med fjernlyset tændt, og minsandten om der ikke dukkede en supersej forhinddringsbane op! :-D

Vi strandede bilen, og smuttede hen over marken. Det var rimelig svært at danne sig et overblik over området, da det var rimelig mørkt. Vi havde dog en lygte med, men det kunne slet ikke lyse nok op.

Vi kravlede lidt rundt på de forskellige forhindringer, da der pludselig kom en bil kørende. Vi regnede ikke med at den opdagede os, og vi fortsatte vores udforskning.

Det gik skiiidegodt, og vi havde det rigtig skægt, men pludselig kunne vi høre en hund gø, og så blev vi sgu' lidt utrygge ved situationen, og aftenen endte med en diciplin der hedder spurt mod Ignis :-p

Kommentarer

  1. Jbertel
    22. Aug 2007 15:46
    1

    Du kan også tage cyklen og komme derud via en smutvej i hækken langs Langesøstien ;-)

Tags

Arkiv