Smartlog v3 » Morten Blinksbjerg Nielsen » Jeg fortsætter på mbn.dk
Opret egen blog | Næste blog »

Morten Blinksbjerg Nielsen

Stud. kosmopolit

Jeg fortsætter på mbn.dk

19. Aug 2008 14:58, mbn

Jeg vil gerne ha' kontrol over min egen blog, og efter jeg solgte smartlog.dk og smuttede fra ejeren har jeg ikke længere haft det. Måske derfor min bloggingmotivation ikke har været speciel høj? Men nu har jeg kopieret hele skidtet til mbn.dk. Jeg la'r det dog stadig blive liggende her, men der kommer nok ikke noget nyt ...

Ifb. med flytningen opdagede jeg at der var et problem med eksporten fra smartlog.dk i MT formatet (jeg kiggede ikke på RSS formatet). Jeg rettede fejlen på 42tales.com (som smartlog.dk og alle de andre bare er en kopi af), og fik en flink makker fra Stiftstidende til at opdatere smartlog.dk med mine ændringer. Det betyder med andre ord at man kan eksportere sine indlæg og indlæse dem på sin egen Wordpress installation :-)

Fejlen lå i at den gamle eksport brugte en dato for hvornår indlæggene blev opdateret fremfor hvornår indlæggene blev oprettet. Det kombineret med UNIX-linieskift og at WP gerne ville ha' UTF8 gjorde at det ikke virkede før ...

Men tak for alt kære smartlog! Du var den bedste! :) 

Kommentarer

 1. Michael
  9. Sep 2008 08:20
  1

  Der er sgu mere mellem himmel og jord!

  Hopper lige ind på din blog for at se om ikke du har noget information liggende om hvorledes man kan få sin Smartlog-blog med over på ens egeet domæne, i en WordPress istallation, og vupti.... så er det pokker mig det aller sidste indlæg du har skrevet :o)

  har gennem alle årene hos Smartlog (læs dig) puslet med tanken om at få det gjort, men må tilstå at jeg aldrig rigtigt fandt en udførlig beskrivelse af hvad der skulle gøres. Ved godt at der har ligget en der hele tiden, men jeg kunne i hvert fald ikke få det til at virke. Nu vil jeg, med fornyet energi, forsøge at få det gjort en af de nærmeste dage. Jeg har et håb om at alle mine indlæg, og ikke mindst kommentarer, vil blive ført med over i min wordpress-blog på mit eget domæne - er det for meget at håbe på? Måske er der noget du kan informere mig om inden jeg går i krig med det, jeg vil så gerne have at det lykkedes :)

  Tak for alt Morten (og Smartlog) og held og lykke med bedtseven.dk

 2. Michael
  9. Sep 2008 08:21
  2

  uupss.... det var selvfølgelig bedsteven.dk ;-)

Tags

Arkiv